مشاوره حقوقی رایگان - حق امضا در دفترخانه فرزند صغیر به سرپرستی مادر

مادر که حضانت دو فرزند 4 ساله خود را دارد و قصد تنظیم و انتقال سند ملک در دفترخانه اسناد رو داره آیا حق امضا از طرف فرزندان رو داره و آیا بعد از اینکه بنام آنها انتقال صورت گرفت پدر که طلاق گرفته قبلا ولایتی دارد بر انها که قبل از سن بلوغ از ولایت فرزندان استفاده کنه و سند رو بنام خودش برگردونه یا ملک رو بفروشه ممنون میشم زودتر راهنمایی بفرمایید که برای انتقال سند از دادگاه نامه باید بیارم یا به چه صورت باید بشود چون نمیخوام پدرش که طلاق گرفته بفهمد

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله پدر قیم فرزندان صغیر محسوب و قانونا میتواند اقداماتی انجام دهد چرا میخواهید اینکار را بکنین اگر ازدواج کردین و میخواهید بنام فرزندان شود توصیه میشو صلح عمری نمایید و حق انتقال را نیز با اجازه شما درج سود