مشاوره حقوقی رایگان - قوانین پوشش

با سلام عرض ادب به وکلای محترم
سوالی که از خدمت شما عزیزان داشتم این بود که استفاده از پیرسینگ گوش یا همان (گوشواره) به جهت زیبایی برای اقایان در محافل عمومی شهر ایا از نظر قانونی یا انتظامی مشکلی دارد؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام در قانون مجازات تصریح به این مورد نشده ولی بنوعی استفاده و ترویج فرهنگ غرب محسوب و دچار مشکل خواهید شد و امکان برخورد وجود دارد

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

از نظر قانونی منفی ندارد ولی اگر خلاف عرف اجتماعی و مخل نظم جامعه تشخیص داده شود ممکن است ممانعت بعمل آورند.