مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

با سلام سال پیش ما پشت قولنامه دستی با مستاجر قرارداد بسته شد و موعد قرارداد 21تیر بود و مستاجر یک ماه قبل گفت من سر موعد تخلیه میکنم و بنده بنابر حرف ایشون با یک مستاجر دیگه قرارداد بستم الان با گذشت تفربیا 3 هفته تخلیه نکرده و میگه من جای دیگه قرارداد بستم ولی اون طرف بلند نمیشه الانم مستاجریه ک باهاش قرارداد بستم میگه یا خونه رو بده یا ضرر الان من چکار کنم میتونم از مستاجر خودم هنگام بلند شدن ضرر بگیرم. میتونم از طریق حل اختلاف بیرونش کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

بله مدت تمام شده باشخ دستور تخلیه میدن بهتون

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما نباید قبل از تخلیه قرارداد جدید منعقد می کردید. با این حال اگر در قرارداد اجاره خسارت برای تاخیر تخلیه تعیین کردید از طریق شورای حل اختلاف می توانید تخلیه ملک و جبران خسارت را تقاضا نمایید.