مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی. استاد من خودروی خریداری کردم که سند قطعی بنام هست و وکالت تعویض پلاک داشتم که به خاطر بیماری کرونا و ازدحام در مراکز تعویض پلاک نتونستم تعویض پلاک انجام بدهم به مالک پلاک هم دسترسی ندارم یه شماره تلفن داداه که جواب نمیدهد. لطفا راهنمایی کنید من چه کاری بای در رابطه با این جریان انجام دهم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما قبل از تعویض پلاک نمی توانید سند رسمی تنظیم نمایید. اگر مالک حاضربه تنظیم سند نیست باید به دادگاه مراجعه و الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک نمایید.