مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما میتواند حقوق فروردین 99 را نصف پرداخت کند؟

سلام. کارفرما هفت روز از نیمه اول فروردین 99 را پس از تعطیلات رسمی تعطیل کرد و سپس حقوق فروردین را نصف پرداخت کرد. آیا این کار قانونی است؟
سه سال و نیم در این مجموعه سابقه کار دارم و آخر خرداد اخراجم کردند و هنوز تسویه آخرین حقوق و ... را واریز نکرده اند. از لحاظ قانونی چه مواردی شامل من میشود؟ اداره کار درخواست داده ام اما هنوز رسیدگی نشده است.
پیشاپیش سپاس از پاسخگویی

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.سنوات و پاداش اگر کارفرما پرداخت نکرده به شما تعلق میگیره.و نهایتا با عدم نیاز میتونی بیمه بیکاری بگیری.