مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل صدور

سلام، وقت بخیر.
در شناسنامه قبلیم محل صدور رو خیلی مختصر و البته مفید نوشته بود. اما در شناسنامه جدیدم، خیلی بد نوشتن و با جزئیات و من اصلا راضی نیستم
آیا میشه تغییرش داد و مثل قبل شد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بر اساس محل صدور شناسنامه کد ملی تعریف می شود اگر دلیل و مردمی دارید که محل صدور شناسنامه شما با محل واقعی متفاوت است باید دادخواست ابطال شناسنامه و ا صلاح و صدور شناسنامه جدید را به طرفیت ثبت احوال بدهید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام مشخصات مندرج در شناسنامه الزاما می بایست مطابقت کامل با مندرجات سجل ودفاترثبت احوال باشدودرصورتی که مشخصات فعلی مندرج در شناسنامه مطابقت با مندرجات سجلی نباشدباتقاضای شمادراداره ثبت احوال باید اصلاح گرددلذابه هیئت حل اختلاف ثبت احوال مراجعه ودرخواست اصلاح نمائیدموفق باشید