مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت با قولنامه دستی

سلام، خدمت تمام وکلای عزیز
اول از تمام شما دوستان و مدیریت سایت دادراه تشکر ویژه برای این خدمات و برنامه خوب شون.
من یک موتور قسطی خریدم و خودتون خوب می‌دونید که تا تسویه کامل، سند نمیزنن. از شانس ما نفر قبلی هم سند سفید نگه داشته بود. از قضا موتور سیکلتم رو حوالی میدان راه آهن توقیف شد. داخل پارکینگ ما رفتیم به فروشنده گفتیم. اونا دیگه مجبور شدن با هزینه خودم، سند بزنن برام ولی چون 15 روز کاری زمان میبره تا بیاد سند. از شما سوالم اینه که، میشه با قولنامه فروشگاهی ترخیص کرد یا نه منتظر باشیم سند بیاد؟
ممنون .

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام دراین حالت ارائه سندبنام متقاضی یا وکالتنامه از طرف مالک الزامی است موفق باشید