مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام من وکالت محضری تا زمان فوت پدرم دارم برای تغییر سند مالکیت مشکل از انجاست که وکالت من بعد مرگ پدرم فاقد اعتبار است برگه مصالحه نیز دارم چکار بکنم برای سند زدن بدون نیاز به رضایت وراث در ضمن برگه حصر وراثت هم دارم ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اثبات مالکیت به طرفیت سایر وراث بدهید البته در صورتی که سند مصالحه عادی باشد ولی اگر سند مصالحه رسمی باشد نیازی نیست