مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه

باعرض سلام بنده سال گذشته یک دستگاه آپارتمان را از شخصی خریداری و مبلغ آن را کامل پرداخت نموده و مقرر گردید که سند آپارتمان را دو ماه بعد با قید تاریخ دقیق انتقال دهد و چک تضمین انتقال نیز به بنگاه داد و من نیز با همین شرایط آپارتمان را به شخص دیگری واگذار نموده ام که متاسفانه تا کنون مالک اقدامی جهت انتقال نکرده و به ازای هر روز تاخیر بایستی مبلغ سی هزار تومان پرداخت نماید آیا شخصی که من به او آپارتمان را فروخته ام میتواند علیه مالک اصلی اقدام کند یا بایستی اول شکایت بنده کند و ایا مسئولیتی متوجه من هست و راه کار گرفتن خسارت قید شده در قرارداد چیست ممنونم

پاسخ ها :

فربد  بیگلربیگی لاری

جناب آقای فربد بیگلربیگی لاری:

سلام ، آيا آپارتمان خريداري شده داراي سند رسمي مالكيت مي باشد يا خير ؟ در فرضي كه داراي سند رسمي باشد آيا به نام شخصي بوده كه شما از آن خريداري نموده ايد ؟
*در قرارداد شما با خريدار جديد آيا مبلغي از باب خسارت يا وجه التزام جهت انتقال سند درج گرديده است يا خير؟
لطفا به اين سه پرسش پاسخ دهيد تا بتوان شما را رهنمايي نمود .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد دادخواست الزام به انتقال سند و مطالبه خسارت عدم انجام تعهد را به دادگاه بديد و بعد از انتقال به نام خود بعد به نام خريدار جديد نماييد