مشاوره حقوقی رایگان - حق سنوات طبق روز و یا تاخیر در مطالبه

اینجانب دارای سابقه کاری 16.5 میباشم که بعلت بیسوادی و معلولیت و پیگیری مکرر و مشکلات نتوانستم از حق سنوات خود بهره مند شوم. و نکته اینجاست که اینجانب در سال 78 کارخانه تعطیل و جمع شده است ولی کارفرما در حال حاضر در دسترس است و در سال 93 در وزارت کار تشکیل پرونده داده شد و سال 95 رای صادر شد مربوط به ماده 148 و حق سنوات ولی حق سنوات را نه به روز حساب کردند و نه کامل بررسی کردند و رای در هیات حل و اختلاف صادر شد و به دیوان هم شکایت کردیم برای اجرای عدالت در این مورد ولی دیوان عدالت هم رد شکایت را بعد از استماع وزارت کار بر اساس قانون رد کرد ایا امکان چنین مطالبه و یا شکستن رای هست اگر میشود سریع امروز جواب بدهید متشکر میشوم متشکرم اگر جواب بدهید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بزرگوار شما همه راهها را رفتید وجایی برای دفاع توسط وکیل نگذاشته ایید.فلذا مشاوره شما بی نتیجه است.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دردیوان به تجدیدنظردیوان اعتراض نمایید.موفق باشید