مشاوره حقوقی رایگان - مزد پایه سنوات- حق سنوات

با سلام و وقت بخیر
یک سوال؟در حکم مشاغل کارگری که مزد پایه سنوات پرداخت می شود به صورت ماهانه، آیا در پایان سال یا پایان بازنشستگی باز هم حق سنوات پرداخت می شود؟
مزد پایه سنوات از حق سنوات آخر خدمت کاری یا آخر سال متفاوت است ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرارداد کار فی مابین شما و کار فرما دارد ولی انچه مسلم هست شما در پایان سال سه حقوق علاوه بر حقوق اسفند دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پایه سنوات از سال دوم به کارگر تعلق میگیرید و حدود 210هزار تومان در ماه هست ولی حق سنوات به ازای هر سال اشتغال یک پایه حقوق است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پایه سنوات سال دوم ملاک است اما حق سنوات متغیر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

بستگی به نوع قرارداد کار دارد.
چنانچه قرارداد کار موقت بوده و در پایان هر قرارداد کار سنوات خود را دریافت کرده باشید پرداخت مابه التفاوت سنوات در موقع قطع رابطه کاری موضوعیت ندارد.
چنانچه قرارداد کار دائم بوده و یا بیش از یکسال بوده که در پایان هرسال سنوات پرداخت شده است در چنین حالتی در پایان قرارداد کار سنوات طبق ماده 24 قانون کار و آخرین حقوق محاسبه می شود و چنانچه به مبلغ پرداختی در پایان سال های مدت قرارداد کار تفاوتی داشته باشد مابه التفاوت سنوات تعلق می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دادگاه اقدام کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با عرض پوزش جواب بدلیل اشتباه در متن سوال داده شد

یک وکیل :

سلام ودرود در پایان سال در صورتی که کارگر حق سنوات خویش را دریافت نکرده باشد فقط حق سنوات تعلق می‌گیرد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود. بر شما، پایه سنواتی از سنوات مستقل است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پایه سنوات مبلغی است که از طرف قانون گذار، به منظور جبران مبلغ حداقل مزد کارگران، در نظر گرفته شده است. این مبلغ به کارگرانی تعلق می‌گیرد که بیش از یکسال در یک کارگاه، سابقه داشته باشد.

حق سنوات یا سنوات خدمت، مبلغی است که هنگام تسویه،بازنشستگی، استعفا، از کارافتادگی یا پایان قرارداد باید به کارگر پرداخت شود .

بعد از گذشت یک سال از کارکرد کارگر در یک کارگاه، پایه سنوات به او تعلق می‌گیرد. پایه سنوات مبلغی است که ماهانه به کارگر پرداخت می‌شود ولی حق سنوات، مبلغی است که در پایان سال یا هنگام قطع یا پایان همکاری به دلایلی که اشاره شد، به کارگر پرداخت می‌شود.