مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق

سلام، بنده در یک آپارتمان 25 واحده هستم. الان 8 ماه هست مستقرم ولی کنتور برق واحد ما مشخص نیست و قبض برق هم به دست من نرسیده. برای هشت ماه 133 هزار تومان بدهی داشته و من یک هفته مسافرت بودم. بعد از برگشت، متوجه شدم چند روز برق ما قطع شده و کل وسایل خوراکی یخچال، به ارزش 1 میلیون تومان خراب شده. یخچال نیز بوی بسیار بدی دارد که با چند بار شستن مشکل حل نشده و مجبورم عوضش کنم. چطور می‌تونم پیگیر خسارت باشم؟
ممنون .البته پس از وصل برق و مشخص شدن کنتور کل بدهی را پرداخت کردم.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام معمولا باید به اداره برق محل مراجعه و علت قطعی را جویا شوید و اینکه شما با فرض سکونت در ملک بمدت 8 ماه از کنتور خود بی اطلاع بوده اید تقصیر آن برعهده ی شماست مضافا " اداره برق قبل از قطع برق اخطار قطع را اعلام میکند