مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریزی

سلام
چند سال پیش مبلغی را از دو نفر از بستگانم قرض گرفتم. چون قصد مسافرت داشتم، چند فقره چک بدون تاریخ و حامل دادم؛ تا اگر اتفاقی برایم افتاد مدرکی داشته باشند و بعد که برگشتم، پول ها را به مرور به حسابشان واریز نمودم. حتی مبلغی هم بیش تر از قرض خواستن که به دلیل نسبت نزدیک فامیلی پرداخت کردم، تا محبت اشان را جبران کرده باشم. بعد از مدتی که خواستم چک ها برگردانند، امروز و فردا کردند. خواستم شکایت کنم، بستگان نگذاشتند. گفتند کدخدا منشی حل می‌کنیم. حالا اونا چک ها را به مادرشان دادند و اجرائیه برایم صادر کردند. آیا من می‌توانم از طریق فیش ها و واریزی ها استرداد وجوه واریزی‌ام را مطالبه کنم؟ البته شکایت خیانت در امانت نمودم که چون نتونستم ضمانت بودن را اثبات کنم، به دادگاه حقوقی ارجاع دادند. ولی کارشناس رسمی در همان پرونده، مبلغ واریزی من را تایید کرده است. آن‌ها هیچ مدرکی به کارشناس و دادگاه ارائه نکردند. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بله با توجه به مبلغ فیشها و معرفی شهود انشاالله موفق خواهید شد