مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه فاکتور توسط فروشنده

باسلام، یک یخچال ایرانی از یک فروشگاه لوازم خانگی شناخته شده در شهرمان خریداری کردیم؛ و مبلغ آن را در مغازه کارت کشیدیم، فروشنده زمان تحویل کالا به ما فاکتور نداد. یخچال را به منزل آوردیم و نصاب آمد و برایمان نصب کرد. ما با فروشنده تماس گرفتیم که چرا فاکتور به ما ندادید و فروشنده از دادن فاکتور امتناع می کند. حدس ما این است که چون یخچال را گران به ما فروخته است به ما فاکتور نمی دهد. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید، با توجه به این که مدرکی نداریم، چگونه می‌توانیم به دلیل ندادن فاکتور و گران فروشی از فروشنده شکایت کنیم؟ با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ندادن فاکتورتخلف است وشمابابت گرانفروشی. وندادن فاکتوربه شعبه تعزیرات حکومتی علیه فروشنده شکایت کنید ضمن جریمه بمقداردوبرابراضافه قیمت,فروشنده ملزم به پرداخت اضافه قیمت بشما می گردد