مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از آموزش و پرورش

سلام، وقت بخیر.
من از طریق دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش شدم و چهار سال درس خوندم و تازه فارغ التحصیل شدم.
میخواستم ببینم، اگه بخوام الان انصراف بدم از معلمی آیا امکانش هست؟ و چه مقدار هزینه‌ای باید پرداخت کنم؟
آیا راهی هست که بتونم استعفا بدم و مجبور به پرداخت هزینه‌‎ی زیادی هم نباشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

بله شمامیتوانید باپرداخت تمام مخارجی که برای شماشده دراین چهارسال ازجمله حقوق و....ازاداره خارج شوید