مشاوره حقوقی رایگان - امکان حضور شاکی در جلسه هیئت عمومی دیوان

باسلام و احترام.

من به طور خلاصه مشکلمون را خدمتتون عرض میکنم:

بنده یکی از فارغ التحصیلان بورسیه و گروه الف دانشگاه صنعت نفت هستم.
ما تعدادمون حدود هزار نفر هست که بخاطر اقدامات وزیر نفت در جهت استخدام نکردن ما دوسه سالی تجمعات و اعتراضاتی داشتیم. در نهایت بخاطر عدم رسیدگی ناچار شدیم با 300 پرونده به دیوان عدالت شکایت کنیم. با وجود مثبت بودن رای بدوی و موافق بودن قاضی شعبه تجدیدنظر با ما و صدور رای مثبت نهایی برای یکی از پرونده ها و قول صدور آراء مثبت برای پرونده های باقیمونده یک هفته قبل از صدور آراء نهایی اتفاقات عجیبی در روند رسیدگی به پرونده های ما افتاد و متاسفانه بخاطر لابی گسترده وزارت نفت نهایتا آرا نهایی منفی برای مابقی پرونده ها صادر شد