مشاوره حقوقی رایگان - حجر و محجوریت

مادر بنده چهار ماه پیش به علت بیماری سرطان فوت کردند و ما تازه فهمیدیم که یکی از وراث تمام اموال وی را به نام خود کرده،
مادر بنده 2/5 سال قبل از فوتشان در حین عمل جراحی (تخلیه توده سرطانی) در بیمارستان سکته مغزی کردند و یک طرفشان اعم از دست چپ و پای چپشان لمس شد ، به کمک فیزیوترا‌پی مقداری از حسشان برگشت ولی چون روتین شیمی درمانی می شدند ، قادر به تنهایی بیرون رفتن و حمام کردن و بعضی موارد نبودند ، حتی از یک پله به تنهایی قادر به پایین آمدن نبودن،
حال سوال بنده این است این اموالی که یک مقدار ؛ دوماه مانده به فوتشان و قسمتی دیگر؛ چهار ماه مانده به فوتشان را واگذار کردند را می‌توان با محجوریت پس گرفت یا خیر و اضافه کنم در همین مدت شیمی درمانی میشدند و بعد از هر شیمی اصلاً توانایی و قدرت حتی غذا خوردن نداشتند چه برسد به سایر امور
ممنون میشم منو راهنمایی کنید و جواب سوالم را بدهید ،سپاس

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

امكانش هست ابتدا شما درهواست حجر مادرتان را با استناد به مداركى كه داريد اخذ نماييد