مشاوره حقوقی رایگان - سلام تخلف پیمانکار و بنیاد مسکن

سلام بنده از خوزستان هستم مسکن مهر که سال 90 ساخته شدن 4 واحد که یک بلوک میشه را بنده از پیمانکار خریدم پیمانکار به جای طلبش بنیاد مسکن داده بنده 3 واحد را نقد پرداخت کردم و یک واحد را سفته دادم الان دو ماه هستش که به پیمانکار میگم بیا سند بزن و سفتم بده که پولت بدم ولی نه سند بنامم میزنه و نه سفتم میده پروندم برای 4 واحد هم دست بنیاد مسکن هستش بنیاد مسکن هم میگه باید خود پیمانکار بیاد امضا بکنه که سند بزنیم رسید واریزی به حساب پیمانکار را دارم الان چکار بکنم به کجا برم شکایت بکنم مسئول مسکن مهر بنیاد مسکن هم فهمیدم رشوه گرفته همش من را دور میده پیمانکار هم میگه خونه را پارسال خریدی الان بخوای برات سند بزنم دو برابر مبلغ باید بدی که بیام سند برات بزنم بنده هم ندارم بش بدم. شاهد هم 6 نفر دارم صداش هم ضبط کردم خواهشن راهنمایی بکنین چکار بکنم و پیش کی شکایت بکنم از دست پیمانکار و بنیاد مسکن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدارک خرید شما چیست؟ مبایعه نامه دارید؟ در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید.