مشاوره حقوقی رایگان - امر مختومه

سلام
در مورد دادخواست الزام به تمکین که برای سومین بار مطرح شده و در دو پرونده قبلی رد دعوی شده است ایا قاضی در بار سوم میتواند دادخواست رو به اعتبار امر مختومه رد کنه؟ مخالفتی با قوانین آیین دادرسی نداره؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. تمکین موضوعی هست که در زمان ایجاد می‌شود و قانونا حق انجام این کار را ندارند. باز هم بستگی به محتویات پرونده و استدلال قاضی محترم دارد.