مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زوجه و توقیف اموال زوج

با سلام، در صورت اعلام آمادگی از طرف زوجه برای تمکین و بازگشت به منزل مشترک، بدون رفع توقیف اموال زوج، تکلیف مرد چیست؟ تا کی میتوان با این شرایط زندگی کرد آیا راه حلی وجود دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. تمکین ارتباطی به توقیف اموال ندارد. در صورتی که برای مهریه توقیف کرده باشند پرونده مهریه روال خود را طی می‌کند.