مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از موجر

باسلام، بنده مدت 11 سال هست که مستاجر یک خانه تقریبا قدیمی هستم. فقط در سال اول، قرارداد رسمی در بنگاه نوشتیم و سال های بعدی را فقط در پشت قولنامه توافق کردیم و مبلغی به کرایه خانه اضافه شد. از سال 95 هم فقط حرفی و شفاهی به کرایه خانه اضافه شده هست. در این مدت 11سال بنده اجازه استفاده از حیاط خانه را برای پارک اتومبیل از صاحب خانه را داشتم. متاسفانه در تاریخ 6 مرداد ماه که از سر کار برگشتم منزل، مشاهده کردم که سنگ نمای ساختمان به روی اتومبیل سواری ام سقوط کرده و باعث خرابی و شکست شیشه عقب خودرو ام شده و خودرو ام تخریب شده. در همان ساعت با پلیس تماس گرفته و صورتجلسه گردید. حال سوال دارم که چگونه از صاحب خانه شکایت کنم؟ لازم به ذکر هست که چندین مرتبه به صاحب خانه بابت سنگ های نما و کلا خرابی ساختمان، اطلاع و اخطار داده بودم؛ ولی ایشان برایشان اصلا مهم نبود. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ابتدا باید تامین دلیل کرده و سپس در دادگاه صالح دادخواست مطالبه خسارت بدهید. --------------- قرارداد رسمی و غیر رسمی شما چه ارتباطی به موضوع سقوط سنگ و خسارت داشت؟