مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق تعمیر نمای آپارتمان

سلام ، بنده از طرف اعضای یک ساختمان 7 واحدی به عنوان مدیر انتخاب شدم مشکل اینجاست که سنگ نمای ساختمان در حال ریزش است و نیاز شدید به پیچ و رول پلاک دارد ... متاسفانه ساکن طبقه اول میگه چون من طبقه اول هستم هزینه تعمیر رو پرداخت نمیکنم و الباقی اعضا میفرمایند ما فقط سهم خود را می دهیم و مبلغی اضافه نمی دهیم و به همین علت ترمیم هنوز انجام نشده . سوال اینجاست که از نظر حقوقی اگر سقوط سنگ باعث خسارت جانی و مالی شود مسئولیت بر عهده کیست..... از چه طریقی میتوانم این مسولیت خطرناک را از سر خود باز کنم و یا ساکن طبقه اول را مجبور به پرداخت هزینه کنم

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

یک اظهارنامه برای تک تک واحدها برای پرداخت ومسئولیت احتمالیشان بفرستیددیگرشمامسئولیتی ندارید.ظریفی09121022422تهران