مشاوره حقوقی رایگان - ماده 685 قانون آیین دادرسی کیفری

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
اینجانب ... ... کارشناس ارشد رشته حقوق ارتباطات هستم و با تو جه به اینکه لیسانسم حقوقی نبوده برای امتحان درس حقوق جزای ارتباطات سوالی در مورد ماده 685 مطرح شده برای تحلیل و بررسی این ماده و چون اطلاعات کافی در زمینه عقبه موضوع ندارم خواهشمند هستم این ماده را برای بنده در اسرع وقت تحلیل بفرمایید تا برای امتحان بتونم مطالعه کنم.
با سپاس و تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام همین ماده را در اینترنت جستجو فرمایید اطلاعات لازم را خواهید داشت موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از کتب وسایت های علوم حقوقی جویا شوید.یاالله