مشاوره حقوقی رایگان - بی اثر بودن نمرات افتاده دانشجو

سلام
من در دانشكده پزشكي آزاد درس ميخوانم و در ترم ٢ كه بودم؛ سر امتحان يك كاغذ از من گرفتند و همان را به كميته انضباطي ارجاع دادند و با دفاعي كه حضوري از خودم كردم حكم،
"حذف درس بدون درج در پرونده" برايم صادر شد. در نتيجه اين درس از ترم ٢ حذف شد و ترم بعد هم همان درس رو پاس كردم.
چند روز پيش كه قانوني در رابطه با بي اثر بودن نمرات افتاده، در ريز نمرات انتهاي سال تحصيلي، ميخواندم از اينترنت. گفتن از سال ٩٣ به بعد براي هر درس نمره اي كه باهاش پاس شديم فقط اثر داره و اين تسهيلات، شامل دانشجوياني كه با حكم كميته انضباطي يا تقلب، نمره ي مردود دريافت كرده اند نميشه. سوالم اينه كه اين خبر درسته ؟
و سوال دوم: دانشجويي مثل من با حكم حذف درس بدون درج در پرونده (كلا نمره ي صفر يا 0/25 برايم رد نشده بود فقط حذف كردند.)
از اين تسهيلات گفته شده محرومه؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سوال شما حقوقی نیست و از مرجع دانشگاهی خویش سوال کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.