مشاوره حقوقی رایگان - تعلق بیمه به سرایدار منزل ویلایی

سلام. من و همسرم 33 ماهه در یک منزل شخصی سرایداریم. (یک خانواده اند) خانمم هر روز در منزل مالک کار میکرد. یه واحد هم برای سکونت به ما دادن. من خودم بیرون کار میکرم. ایا به کارگر منزل شخصی بیمه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کارگر باید بیمه شود. اما شما کارگر عادی نبودید مالک به شما محل سکونت داده و توافق شما جور دیگری بوده است. راه شکایت برای شما باز است اما پیشنهاد می شود بی گدار به آب نزنید چون ممکن است بعد از شکایت شما را بیرون کنند. اگر از شرایط خودتان ناراضی هستید با مالک صحبت کنید