مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید
حدود 8 ماه است به دلیل وجود اختلافاتی بنده و پسرم منزل مشترک را ترک کرده و به منزل پدرم آمده ام ، زمانی که مهریه ام را از طریق اجرائیه ثبت به اجرا گذاشتم و ملک همسرم را توقیف کردم متوجه شدم حدود 3 سال پیش ایشان با وکالت بلاعزل و مصالحه نامه ای که به پدرش داده توانست ملک را از توقیف در بیاورد و ادعا کرد که ملک از اول برای پدرش بوده و به خاطر وام ساخت مسکن فرسوده به نام ایشان زده بوده ، که بنده با وصیت نامه ای که توسط همسرم نوشته و امضا شده بود توانستم ثابت کنم که مالک است منتها چون تاریخ وصیتنامه قبل از تاریخ صلحنامه و 3 سال قبل از درخواست مهریه است اعسار ایشان تایید شد، آیا بنده میتوانم با اعتراض و درخواست تجدید نظر رای را تغییر دهم (با استعلام حساب بانکی 66 میلیون تومان در 9 ماه) ایشان به پرداخت یک عدد سکه به ارزش 11 میلیون تومان برای پیش قسط و هر 10 ماه یک سکه. آیا میشود
تعداد سکه پیش قسط را افزایش دهند؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

با تجدید نظر هر امکانی وجود دارد و این اقدام بی ضرر است انجام دهید