مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سود حواله غیر قابل صلح

سلام من یه حواله غیر قابل صلح رو دی ماه نود 97 به یه نفر فروختم و طبق مبایعه نامه که تنظیم کردیم بنده باید سند اسناد و ماشین را تحویل ایشون میدادم و ایشان هم باید بلافاصله میومد سند میزد برج 8 سال 98 تمام مدارک ماشین و ماشین را تحویل ایشان دادم ولی ایشان نمیاد سند بزنه و میگه سود را باید بدید به من در حالی که ما هیچ گونه توافقی مبنی بر سود نداشتیم سود طی یه فقره چک به نام من صادر شد و همین الان هم کلیه مدارک ماشین هنوز به نام من هست ولی چون ایشون پول ماشین را داده میگه سود را هم میخواد میتونه مطالبه کنه چون هیچ تعهدی در قرارداد ذکر نشده

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
به جهت اینکه توافقی در این خصوص نداشتید سود برای کسی که چک

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

چون در مبایعه نام ذکر نشده .می تواند علیه شما شکایت کند اما اثبات ادعا به عهده اوست و باید ثابت کند که سود را منتقل و یا نبخشیده