مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام و عرض خسته نباشید
ما دو برادر و سه خواهریم، پدر بنده چند سال پیش فوت کردند و قبل فوت دو دانگ خانه را بنام مادرم زدند، حال بردارم چند سال بعد از فوت پدرم ازین فرصت سواستفاده کرده و دو دانگ خانه که بنام مادرم بوده از طریق صلح نامه در محضر بدون اطلاع ما بنام خود کرده هست و لازم بذکر است مادرم هنوز زنده میباشد، آیا راهی برای ابطال این صلحنامه وجود دارد؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

در صورتی که وضعیت عقلی مادر محل بحث باشد ، پس از اثبات حجر مادر ، می توانید تقاضای ابطال سند صلح را از دادگاه درخواست کنید در صورت سلامت عقلی مادر ، با توجه به اختیار و اراده مالک و محترم بودن مالکیت وی و آزادی اراده در انتقال مالکیت ، نتیجه گیری غیر ممکن هست