مشاوره حقوقی رایگان - خسارت وارده توسط جهاد کشاورزی

سلام زمینی دارم حدود 250 متر در یکی از روستاهای بومهن که 3 طرف دیوار کشی شده بوده از سال 86 و من طرف 4رو رو به طول 20 و ارتفاع یک متر دیوار کشی کردم و یک انباری 1در 2 برای نگهداری وسایل باغبانی احداث کردم و محوطه را نهال کاشتم امروز جهاد اقدام به تخریب دیوار و انباری کرده حال انکه داخل انباری وسایل باغبانی کود و سم و شلنگ های ابیاری بوده به ارزش حدود 6 میلیون و تانکر ابی برای ابیاری قطره ای حدود 2 میلیون که کلا از بین رفتن و مطلب بعدی اینکه به قسمتی از دیوار قدیمی و حدود 20 نهال مثمر و درختی 8 نه ساله در کوچه هم اسیب صد درصد رسوندن میخواستم ببینم جهاد اجازه قطع درخت تو کوچه و نهال ها و اسیب رساندن به وسایل باغبانی رو داره یا فقط باید دیوار 1 متری رو تخریب میکرده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

خسارت وارده توسط جهاد کشاورزی شکایت از جهاد کشاورزی تخریب دیوارکشی توسط جهاد کشاورزی خسارت جهاد کشاورزی