مشاوره حقوقی رایگان - نرسیدن ارث به دختران میت

با سلام :
پدربزرگ بنده سال ها پیش به رحمت خدا رفته است.
ایشان صاحب 4 دختر و 3 پسر بودند و بنده یکی از نوه های دختری ایشان هستم.
در زمان حیات 3 دونگ از 6 دانگ ملک ایشان به اسم یکی از دخترها و 3 دونگ دیگر به اسم دختر دیگری بود.
در همان زمان حیات 3 دانگ توسط یکی از دخترها به پدربزرگ باز می گردد.
در اواخر حیات، ایشان از بیماری دیابت رنج می بردند و به همین دلیل دو پای خود را از دست داده بودند و وضعیت نامساعدی داشتند.
کلیه پسرها و دخترها ازدواج کرده و به خانه خود رفته بودند و تنها دو پسر از در منزل ایشان زندگی می کردند.
پس از فوت دو پسر اعلام کردند که 3 دونگ منزل به نام آنها انتقال پیدا کرده است و سند به نام ایشان خورده است.
و این دو پسر پس از دادن 3 دانگ سهم یکی از خواهرها در ملک یک آپارتمان 15 طبقه بنا می کنند.
کلیه اعضای فامیل می گویند که این دو پسر به زور از پدرشان امضا گرفته اند و با تهدید و ارعاب ایشان که وضعیت بدی داشته است سند را به نام خود انتقال داده اند و توانسته اند در ملک آپارتمان سازی کنند.
پسر سوم در جریان آپارتمان سازی فعالیت هایی رو انجام می دهد و مبالغی رو از دو برادر دریافت می کند و کنار می رود.
می ماند 3 خواهر که مادر بنده یکی از آنها هست.

سوالات :
1-آیا سهمی به مادر بنده و دو خواهر دیگر تعلق می گیرد و آیا از نظر قانونی می شود با دو برادر حقه باز مقابله کرد یا خیر؟

2-از آنجا که مادر بنده اطلاعات حقوقی ندارند و توانایی پیگیری این مورد را ندارند آیا بنده که فرزند ایشان هستم می توانم پیگیر موضوع باشم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید وکالت محضری از مادر گرفته و از وکیل مشورت بخواهید