مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان

با سلام
قرارداد مشارکت با شخصی در بنگاه مسکن نوشته شد و وکالت کاری نیز داده شد متاسفانه در وکالت کاری حق توکیل نوشته شده بود متوجه نشدم شخص پس از 3ماه قدر سهم را به پسرش فروخت و به ما و بنگاه نگفت و همچنین برای دریافت وام به بانک امد و باز هم ما متوجه نشدیم خانه را ساخت واحدها را تحویل داد و پس از موعد مقرر سند را اماده نکرد وام را پرداخت نکرد و پایان کار را نگرفت و از ما زمان خواست و به ما تعهد نامه محضری داد ولی باز هم نگفت قدر سهمش را فروخته ایا کسی که قدر سهم را فروخته متعهد هست یا شخصی که قدر سهم را خریده با تشکر ایا تعهد محضری مربوط به هر2 میشود و ایا چکهایی که برا ی تنظیم سند داده هر دو متعهدن

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

سلام
در خصوص موضوع مطروحه با توجه به وجود قرارداد مشارکت تعهدات شریک از بین نخواهد رفت وایشان مکلف به تنظیم سند هستند هرچنداظهار نظر دقیق نیاز به بررسی قرارداد مشارکت دارد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حتماحضوری به وکیل مراجعه ومشاوره بگیرید.موفق باشید