مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز بنده 22میلیون چک داشتم که نتونستم پاس کنم قبل از این که طرف جلب بگیره اعسار زدم ولی متاسفانه کارمند دادگاه ثبت نکرده و من را جلب کردند بعد از پیگیری خانواده وقت رسیدگی دادند به من برای تقسیط و شهودهای من را خواستند وقت نظارت را به خاطر استعلام از بانک و پلیس راهور به یک ماه بعد از دادگاه تعیین کردند ولی الان چهل روز است که از وقت نظارت میگذره چقدر طول میکشه که جواب حکم اعسار بیاد من هم در زندان به سر میبرم با مستاجری و این خرجها واسه تا بچه دانشجو و دانش اموز

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
شما طبق تبصره 1ماده3قانون نحوه اجرای محکومیت مالی با سپردن ضمانت میتوانید آزاد شوید وپیگیر اعسار خود باشیدچرا که وقت نطارت تعیینی الزاما منجر به صدور رای نمیشود وممکن است بدلیل عدم وصول استعلامات وقت تجدید شود