مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه صوری

سلام علیکم. چند ماه قبل مبایعه نامه صوری تنظیم کردیم، بین پدرم و خانمم که خونه پدری را به نام خانمم قولنامه کنیم. بعد که سند برای خانمم اومد، طبق قرار قبلی به نام من بزند. ولی قبل از اومدن سند، متوجه حرکات نابخردانه همسرم شدم. حالا می خواهم این قولنامه را ابطال کنم. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سخت است با یک وکیل در شهر خودتان مشاوره کنید می شود با شهادت شهود ک ادله دیگر دادخواست ابطال داد