مشاوره حقوقی رایگان - ارث برادرزاده از عمو

با سلام. عمویی داشتم که مدتی پیش فوت کرد و ترکه ای به جا گذاشته. متوفی فرزندی نداشت و فقط یک همسر دارد که در قید حیات است. پدر من چند سال قبل تر از ایشان فوت کرد. آیا ترکه عموی متوفی علاوه بر همسرش، به من و خواهرانم که برادرزاده و تنها ورثه متوفی هستیم نیز می رسد؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
ترکه به وراثی میرسند که حین الفوت متوفی زنده باشند وچون پدر شما قبل از متوفی فوت کرده اند لذا وارث محسوب نمیشوند که به تبع ان به شما ارث برسد

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

بله
تماس بگیرید

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

واگر وراثی به جز شما وجود نداشته باشد به شما هم ارث خواهد رسید