مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

با سلام و خسته نباشید
بنده میخاستم موتور سیکلت مزایده ای بخرم آیا موتور موتور مزایده ای قابل سند زدن و دریافت پلاک جدید میباشد
و اینکه برگه مزایده برای گرفتن پلاک و سند کافی میباشد یا مدارک دیگری هم لازم میباشد
با تشکر

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

بله فرقی نمیکند.مبایعه نامه حتما باید داشته باشید.

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام چنانچه موتور مورد مزایده مانعی از نظر راهور ناجا از نظر فنی جهت شماره گذاری نداشته باشد با اسنادی که از مرجع مجری مزایده دریافت می کنید می توانید نسبت به تعویض پلاک اقدام نمایید