مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل

با سلام
زمینی کشاورزی حدود 30 سال در تصرف برادر بزرگتر و برادر کوچکتر هم تا حدودی نامشخص با او شریک بوده است و اما به خواهران هیچگونه مبلغی پرداخت نشده است، چطور میتوان اثبات کرد که زمین در تصرف برادران بوده و با اجاره دادن و کاشت و دامداری و وام گرفتن با سند زمین درآمد کسب میکردند؟ و چگونه میزان درآمد آن ها از زمین جهت دریافت اجرت المثل محاسبه می شود؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
از طریق ادله اثبات دعوی از جمله شهادت شهود تصرف انها قابل اثبات است ومیزان ان توسط کارشناس مشخص میشود

پرسشگر :

با تشکر از پاسخ شما، ایشان با افراد محلی آشنایی داشته و امکان شهادت شهود بسیار پایین است، چه ادله ی قابل ارایه دیگری وجود دارد؟ چگونه می شود از بانک ها و یا جهاد کشاورزی در مورد پرونده ی زمین استعلام گرفت؟ آیا وراث دیگر میتوانند از بانک و... استعلام بگیرند یا حتماً به حکم دادگاه لازم است؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تهیه دلیل بر عهده مطالبه گر است که یکی از این دلیل ها می تواند تهیه تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس نزد شورای حل اختلاف است.یاالله