مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام بنده درحال گرفتن بیمه بیکاری می‌باشم و شدیدا هم دنبال کار بودم روزی که رفته بودم دنبال کار بازرس اومده و پدرخانم بنده اشتباهی بجای کاریابی گفتن که رفته سرکار متاسفانه هرچقدر التماس و اصرار میکنم به بازرس ایشون قبول نمیکنن و فقط حرف خودشون میزنن میگم جناب اولین بار بود این اتفاق افتاده ثانیا هرروز شده من بیام تو تامین اجتماعی بشینم که ثابت کنم سرکار نمیرم دستم به جایی بند نیست ممنون میشم کمکم کنید واقعا هم درآمدی جز بیمه بیکاری ندارم دو تا دختر بچه دارم لطفاً روزی اینها را نبرید تو این شرایط اقتصادی سپاس از کارشناسان محترم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بارییس یامدیرکل ملاقات کن وازایشان تقاضای بررسی مجددنمایید.موفق باشید

مهدی جهرمی

مهدی جهرمی:

برید با رییس اداره یا حراست صحبت کنید