مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و درخواست خسارت

درود. بنده فروشنده یک نمایشگاه مبلمان هستم. مدیر نمایشگاه تصمیم به تعمیرات و بازسازی نمایشگاه گرفت و به من گفت که بالای سر کارگرها در نمایشگاه در زمان تعمیرات بایستم. در تاریخ 1399/02/13 بنده از طبقه همکف به طبقه پایین افتادم و مچ پای راستم خرد شد و طی تماسی با اورژانس من را به بیمارستان رساندن. بنده 4 روز بستری در بیمارستان شدم و به اتاق عمل رفتم و 7 عدد پین و پلاتین در پای من گذاشتن. بعد از 86 روز مجدد یک روز در بیمارستان بستری شدم تا پین ها را خارج کردند و پای من را گچ گرفتن و الان تقریبا 110 روز است که من خانه نشین شده ام. در ضمن مدیر بنده من را از طریق یکی از شرکتهای خود که ربطی به صنف شغلی من ندارد بیمه کرده بود. سوال آیا میتوانم از کارفرما شکایت کنم و تقاضای خسارت (دیه) بکنم یا خیر؟ تقریبا 3 ماه از این اتفاق میگذرد اما هنوز پای من در گچ است و هنوز بهبود پیدا نکرده. اگر راهی هست لطفا راهنمایی کنید.
آیا میتوانم درخواست وکیل بابت پیگیری و شکایت از کارفرما را بدهم و حدودا چقدر هزینه دارد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای دیه مطالبه دیه حادثه حین کار از کارفرما دیه حادثه حین کار شکایت از کارفرما حادثه حین کار دیه کارگر کارفرما