مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان در حال ساخت از پیش خرید کننده

سلام بنده قصد خرید آپارتمانی رو دارم که فروشنده به صورت پیش فروش واحد رو خریده و ملک هنوز نیمه کارس
به گفته سازنده ملک تا 15 ماهه دیگه تحویل داده میشه، منتها فروشنده (که خودش پیش خرید کرده) قیمت رو متری سه چهار ملیون زیر قیمت عرف گذاشته و میگه چون بدهکارم بجز مبلغ درصد مربوط به انتقال سند مابقی قیمت ملک رو که حدود 400 ملیون هست رو نقدا هنگام عقد مبایعه نامه دریافت میکنه
ابتدا میخوام بدونم چجور میشه از این کار مطمئن بود؟
توصیه میکنین قرارداد توی بنگاه مشاور با کد رهگیری ثبت شه یا در دفتر ثبت اسناد؟
قرارداد اگه با سازنده بسته شه چطور میشه ضمانت اجرائی قوی گرفت؟
بهترین حالت برای بستن قرارداد و اخذ ضمانت نامه‌های محکم چی هست؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
قبل از انجام معامله حتما با حضور وهماهنگی وکیل اقدام به انجام چنین معامله ای بنماید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مشاوره حضوری بایک وکیل داشته باش.موفق باشید