مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت برادر شهید

باسلام بنده برادر شهید هستم مدت 8 سال به صورت پیمانی با مدرک لیسانس در یک شرکت زیر مجموعه سازمان آب و برق مشغول بکار هستم طبق بخشنامه های وزارت نیرو برادر شهید با حداقل مدرک دیپلم باید بعد از دو سال تبدیل وضعیت بشن ولی تا الان موفق نشدم لطفا راهنمایی کنید که از کجا پیگیری کنم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر شرکت محل کارتان بخش خصوصی باشد الزامی به تبعیت از بخشنامه ندارد.کلا بخشنامه ها و قوانینی که برای خانواده شهدا امتیازاتی را مدنظر قرار میدهند خطابشان به شرکتها و ارگانهایی هست که از بودجه عمومی ارتزاق میکنن.بخش خصوصی مخاطب این گونه قوانین نیست.به هر حال بهتر بود اسم شرکت و نحوه ارتباطش با وزارت نیرو را قید میکردین.چون در حاضر اغلب این شرکتها بخش خصوصی هستند.