مشاوره حقوقی رایگان - خودداری از تعهدات پیمانکار در موعد مقرر و به اتمام نرساندن پروژه

با سلام و خسته نباشی
بنده طی قراردادی با پیمانکاری که تنظیم کرده ام متاسفانه برای چند واحد ساخته شده، پیمانکار متاسفانه در موعد مقرر طبق تاریخ تحویل در قرارداد نازک کاری نتوانستند به صورت کامل به بنده تحویل دهند
سوال بنده این است که خودداری از تعهد طبق قرارداد و خسارت روزانه ای که مشخص شده چه جرمی برای ایشان لحاظ میشود ؟
و بفرمایید جرم ایشان طبق چه ماده ای است ؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
طبق توضیحات شما جرمی محقق نشده وصرفا عدم یا تاخیر در انجام تعهد است که موضوع کاملا حقوقی است