مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی درباره مزاحمت تلفنی

بنده چند سال با دختری دوست بودم با هم حرف میزدیم پیامک میدادیم حتی پیش مادرش به منزلشون میرفتم کاری داشتن انجام میدادم چیزی میخاستن میخریدم چند روز پیش یه دفعه فهمیدم ازم شکایت کرده بعنوان مزاحم تلفنی و تهدید به قتل درصورتی که اینطوری نبوده حالا چی میشه لطفٱ راهنمایی کنید حتی پیامهای دختره در گوشیم هست البته همش در حد احوالپرسی و دوست دارم اینجور حرفهاست

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتواند از مصادیق رابطه نامشروع و مزاحمت تلفنی تلقی شود.