مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار منزل شخصی مسکونی

سلام . من و خانمم در یک منزل سه ساله با حقوق 100 هزار تومان ماهی کار میکنیم (سرایداریم) من رفتم اداره کار از مالک یا کارفرما برای تمامی حق و حقوق شکایت کردم. اگه کارفرما یا کارمند یا بازرس اداره کار تو جلسه رسیدگی به شکایت، به من بگه که بالاخره راضی بودی که با این شرایط کار میکردی. اونوقت من چه جوابی بدم؟ هیچ قراردادی نداریم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام رای به نفع شما صادر میشه البته در نظر داشته باشید که امکان اخذ هزینه اسکان در منزل مزبور و ..... هم توسط مالک به طریق قانونی ممکنه