مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی محکوم علیه

باسلام
محکوم علیه محکومیت دارد به پرداخت مبلغ 100میلیون تومان در حق بنده چند سالی است که بدلیل متواری بودن نمیتوانم محل سکونت یا کار وی را شناسایی کنم با استعلام سه گانه اموالی هم شناسایی نشده از دادگاه درخواست کردم تا تلفن همراه وی را ردیابی و از طریق نقطه زنی شناسایی کنند ولیکن ریس اجرا موافقت نمیکند مستندات درخواست ردیابی و نقطه زنی در پرونده های حقوقی چیست؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

ردیابی محکوم علیه نقطه زنی محکوم علیه نقطه زنی بدهکار ردیابی بدهکار بدهکار متواری