مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی

سلام، خسته نباشید. خواستم بدونم زندانی که حدودا شش ماه است و در زندان به سر میبره، دو تا شاکی داشته و رضایت آن ها را اخذ نموده و تحویل اجرای احکام داده ایم. آیا زندانی آزاد می‌شود؟ تکلیفش برای آزادی چیست؟

پاسخ ها :

آزادی زندانی در صورت رضایت شاکی آزادی زندانی رضایت شاکیان آزادی زندانی از زندان رضایت شاکی زندانی