مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

سلام، من ماشینی را قسطی خریداری کردم و در قولنامه که دستی نوشتیم؛ فروشنده موظف است که طی پاس شدن آخرین چک، ماشین بزنه بنامم ولی باهاش صحبت کردم میگه شما چک پاس کنید و آخر هفته میام میزنم بنام و من میگم همون آخر هفته پول رو میدمت چک رو بده. میگه نه چکت پاس کن اگر نکنی میرم‌ شکایت میکنم ازت. میخوام بدونم من چکار کنم؟ برم شکایت کنم فردا که روز پاس کردن چکم هست؟ لطفا راهنمایم کنید زود.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که در قرارداد درج شده باشد که پرداخت چک می‌بایست هم زمان با تنظیم سند باشد، از پرداخت وجه خودداری کنید.