مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی

سلام بنده شیش ماهه پیش یه پژو مدل 92 خرید اقساطی بعد از قولنامه و دادان چک‌ها متوجه شدم که ماشین و به من خیلی گرون فروختن ولی هر کاری کردم ماشینو پس نگرفت تا الان هم شیش تا از چک‌ها پاس شده میخواستم بدونم هنوز هم میشه بابت گران فروشی از نمایشگاه شکایت کنم ممنونم از شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید اقدام به شکایت نمایید لیکن کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
اگر خبره و اهل معامله هستید که هیچ.
اگر خبره و اهل معامله نیستید به اعتبار خیار غبن می تونید معامله رو باطل کنید و ثمن رو پس بگیرید.
خیلی گرون فروختن هم عرفی است البته.
قبل از اقدام حتما قرارداد رو به یک وکیل نشون بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله با اینکه فرصت را کمی از دست داده‌اید اما امکان پیگیری وجود دارد