مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ در مشارکت

با سلام
ما قراره مشارکت در ساخت داشته باشیم. آپارتمان 20 واحد داره و 15 واحد پارکینگ دارن و 5 تا واحد از جمله بنده پارکینگ نداریم. حالا اون 15 واحد میگن چون شما پارکینگ ندارید باید پول پارکینگی که بعدا قراره بهتون برسه رو به ما بپردازید.
خواستم بدونم در این خصوص قانونی وجود داره؟ این ادعا وجاهت قانونی داره؟
مگر زمان خرید پول پارکینگشون رو به ما دادن که الان پول از ما میخوان بگیرن؟
تو این بیست سال اونا از پارکینگشون استفاده کردن ما هم ماشینمون رو بیرون پارک کردیم. حالا سازنده خلاف کرده و 5 تا پارکینگ اون زمان نداده به ما پول پارکینگ جدیدمون رو باید به واحدهای دیگه بدیم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون

پاسخ ها :

حق پارکینگ در مشارکت در ساخت پارکینگ در مشارکت در ساخت حق پارکینگ پارکینگ در ساختمان پارکینگ