مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی در حین مرخصی استعلاجی

سلام، خسته نباشید. آخر مهر ماه سال جاری با 30 سال سابقه و 52 سال سن موعد بازنشستگی بنده می باشد. اکنون به علت عمل زانو و طبق نظر پزشک جراح و متخصص، مقرر شده که تا پایان آبان ماه (یعنی یک ماه بعد از موعد بازنشستگی) به مدت چهار ماه از مرخصی استعلاجی استفاده نمایم. آیا برای اقدام و درخواست بازنشستگی، باید تا پایان مرخصی استعلاجی صبر کنم یا در پایان مهرماه در حالی که هنوز یک ماه از استعلاجی من مانده، می توانم اقدام کنم؟ ضمنا بنده بیمه تامین اجتماعی هستم. باتشکر و سپاس فراوان از شما.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.