مشاوره حقوقی رایگان - فریب دختر و برقرای رابطه جنسی

سلام اگر پسری با فریب ازدواج و قول به عقد، با دختر مجردی رابطه برقرار کند و پرده بکارت دختر از بین برود. و چندین بار رابطه صورت گرفته باشد حکم دختر و پسر چیست ؟ آیا ارش البکاره به دختر تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

فریب دختر و رابطه جنسی با وعده ازدواج فریب دختر و از بین بردن پرده بکارت ازاله بکارت با وعده ازدواج شرایط دریافت ارش البکاره رابطه جنسی با وعده ازدواج ارش البکاره پرده بکارت